Amuly continuă lansările de pe Blindat cu noul clip Phone Call
2020-11-03 19:22:24

După ce aproape toate piesele de pe albumul său au intrat în Top 50 Spotify România la numai o zi de la lansare, Amuly continuă seria de lansări de pe Blindat. De această dată, videoclipul lansat este dedicat piesei Phone Call, cea care a fost și pe primul loc pe Spotify, odată cu lansarea albumului.

Până în acest moment, piesele de pe album au adunat peste 2.3 milioane de ascultări pe platformele de streaming, iar piese autogenerate de pe acesta au intrat și ele în trending-ul YouTube. Cea mai ascultată piesă este Să Sară, cu 780.000 de stream-uri.

Piesa Phone Call, alături de Ian, îmbină o structură puțin mai atipică – două strofe, fără refren, date într-un minut și jumătate.

Albumul Blindat a fost lansat pe 23 octombrie 2020 pe toate platformele de streaming. Este format din 23 de piese, fiind cel mai clasic material pe care Amuly l-a scos până în acest moment.

Colaborările artistului sunt diverse – de la artiști care au rămas în zona de rap underground și până la artiști care au ajuns și în zona mainstream: OSCAR, Super ED, AZTECA, Aerozen, Tussin, Killa Fonic, GOLANI, IAN, EXILE, El Nino, DJ Sfera, Connect-R, Deliric, Cinema Aurora, NOSFE, NANE, Bocaseca.

Blindat poate fi ascultat pe toate platformele de streaming, accesând următorul link: https://lnk.to/rasfatat.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *