"Amprente": Voltaj lanseaza un nou single
2018-11-05 21:58:59

Voltaj se reinventeaza si lanseaza “Amprente”, o piesa cu un sound surprinzator care se imbina perfect cu vocea solistului, Calin Goia. Single-ul este compus de catre trupa impreuna cu cei de la EpiQ, iar videoclipul este regizat de catre Silviu Mindroc.

“«Amprente» aduce multe premiere pentru noi. Este o piesa pentru care am colaborat pentru prima data cu cei de la EpiQ, iar videoclipul ei e realizat de catre Silviu Mindroc. Suntem foarte incantati de aceste colaborari si de rezultatul lor. Este o melodie pe care eu personal am abordat-o foarte diferit din punct de vedere vocal, iar sound-ul ei este unul actual, un stil Voltaj 2018. Asta e ceea ce credem noi, dar acum asteptam cu nerabdare sa vedem ce parere are publicul”, marturiseste Calin Goia.

Personajele principale ale clipului sunt doi tineri foarte talentati, Sevi Iris si Mihai Schiopu. Cei doi au intampinat mai multe momente dificile la filmari de dragul artei: Sevi a filmat timp de trei ore in apa rece, iar Mihai a reusit sa cada in mai multe gropi ascunse ale campului.

In 2016, Voltaj a lansat albumul “X”, material ce contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, “Nana” (alaturi de Ruby), “A XII-A”, “Anotimpuri”, “X”. Pana in prezent, trupa a lansat hituri precum “Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, “Si ce”, “Meci de box”, Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP” si au lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati single-ul si clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, in prag de sarbatori, Voltaj si Andra au colaborat pentru “Nu doar de ziua mea”, o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *