Amna si Robert Toma canta despre dragoste "La capatul lumii"
2017-03-24 23:15:43

Amna si Robert Toma fac parte din echipa romanticilor incurabili care traiesc si canta despre dragoste intr-un fel unic. Dupa hit-ul “In oglinda”, care a ocupat cateva luni primele locuri in top 10, cei doi artisti lanseaza impreuna piesa “La capatul lumii”.

Vocile si trairile celor doi artisti se combina perfect, astfel ca fiecare piesa pe care se intalnesc prinde viata si iti transmite o avalansa de emotii. Primul featuring pe care Amna si Robert Toma l-au lansat impreuna, “In Oglinda”, spunea povestea de dragoste a doi tineri care sperau sa fie fericiti impreuna pana la adanci batraneti.

Piesa “La capatul lumii” vorbeste despre o poveste de dragoste incheiata, dar o singura privire intre cei doi le spulbera prezentul si ii izoleaza in trairile si amintirile din trecut. Piesa este compusa si produsa in studiourile DeMoga Music de Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein si Amna.

“Piesa < La capatul lumii > s-a nascut din colaborarea extraordinara si chimia pe care o am cu Robert. La un an dupa “In oglinda”, dupa nenumarate ore petrecute ca echipa in studio alaturi de el, am decis sa lansam aceasta piesa, iar pentru viitor pregatim multe alte surprize.” declara Amna.

“Intre mine si Amna exista o relatie foarte frumoasa atat de prietenie, cat si pe plan muzical. Lucram impreuna de cativa ani si facem super echipa, iar piesa “La capatul lumii” este a doua piesa pe care o lansam impreuna, lucru care ma bucura foarte tare. Piesa este despre o poveste de dragoste care desi s-a incheiat, continua prin regrete si amintiri.” spune Robert Toma.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul noului single, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *