AMNA și Dorian Popa, pe locul 1 in Trending cu piesa „Banii"
2019-04-01 16:39:35

La 72 de ore din momentul lansării, piesa „Banii” a adunat deja un milion de vizualizări pe YouTube.

Cu peste 1 milion de vizualizări, „Banii”, cel mai nou single lansat de AMNA în colaborare cu Dorian Popa, ocupă locul intâi în Trending. Piesa are un mesaj puternic care aduce la suprafață problemele societății de astăzi – banii, dar și ignoranța față de cel mai important lucru de pe Pământ: iubirea.

„Sunt foarte fericită și nu am cuvinte să îmi descriu starea. E minunat să ai încredere în feeling-ul tău, mai ales cand părerile sunt impărțite. Atât eu, cât și Dorian, am știut că piesa asta poate ajunge hit. Mai departe, oamenii au ales și le mulțumim”, marturiseste AMNA.

Începând cu acest an, AMNA își scrie muzica singură. Artista a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), si „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. La începutul lui februarie, AMNA a lansat „14 februarie”, un single compus despre iubirea adolescentină pasională cu fluturi în stomac și multe emoții. În urmă cu o lună, artista a lansat „Ce rămâne de facut”, feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *