AMNA lanseaza „14 Februarie", o declaratie de dragoste muzicala
2019-02-12 16:15:28

Inainte de Ziua Indragostitilor, AMNA canta despre dragostea cu nabadai, iubirea adolescentina pasionala, cu fluturi in stomac si multe emotii. Cel mai nou single al artistei se numeste „14 Februarie” si este compus integral chiar de catre artista, iar videoclipul este regizat de catre Silviu Mindroc.

„«14 Februarie» este prima compozitie proprie de pe canalul meu de YouTube. Am scris versurile piesei in doua zile, iar linia melodica, cumva, a venit de la sine. Piesa asta m-a facut sa zbor cu gandul la dragostea din adolescenta sau din perioada studentiei, atunci cand sentimentele sunt cu adevarat sincere. Cu siguranta, indragostitii si nu numai se vor regasi in aceasta piesa”, marturiseste AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma), „Arme” (feat. What’s UP) si „Nu poti sa ma uiti” (feat. Dorian), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, AMNA a lansat „De Cate X Vrei Tu”, o piesa ce reda povestea din viata de zi cu zi a unui cuplu. In urma cu aproape doua luni, artista a colaborat pentru a treia oara cu Robert Toma si au lansat „Aproape cel mai departe”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *