AMI – Somnu’ nu ma ia (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

AMI - Somnu' nu ma ia (Official Video) {focus_keyword} AMI - Somnu' nu ma ia (videoclip nou) AMI Somnu nu ma ia Official Video

După succesul înregistrat cu ‘Playa en Costa Rica’, videoclip care a strâns aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube, AMI, cântăreaţa care a scos hit după hit, revine cu un nou clip hot şi incitant, pentru piesa “Somnu’ nu mă ia”, un single în limba română, ce are toate şansele să devină hit în această vară!

“‘Somnu’ nu mă ia, hai ia-mă tu’! M-am îndrăgostit mai întâi de versuri, care sunt super catchy şi te prind de la prima ascultare, şi apoi de piesă! Până acum, lumea m-a auzit cântând mai mult în spaniolă şi am abordat genul latino – spanish, atât ca stil, cât şi ca imagine. ‘Somnu’ nu mă ia’ are un nou sound şi e un nou stil pe care îl abordez. Am vrut să fie ceva fresh, mai ales că este primul meu single solo în limba română, iar fanii mei chiar îşi doreau o astfel de melodie de la mine”, a explicat AMI.

Videoclipul piesei ‘Somnu’ nu mă ia’, regizat de Florin Botea, este un clip de imagine, bazat mai mult pe stare şi pe mesajul transmis de versuri. “A fost o nebunie la filmări, au durat aproape 24 ore, am stat în apă rece, rece, mai bine de jumătate de oră pentru filmarea unui cadru. Am îngheţat! Şi chiar dacă sunt alergică la frig, a meritat. Apoi am avut de filmat un alt cadru ‘alergic’, în care zburau în jurul meu pene şi puf”, îşi aminteşte AMI.

Pentru acest nou videoclip, cântăreaţa a apelat şi la o schimbare de look. Machiajul şi coafurile artistei au fost realizate de Alex Ifimov, iar cele şase ţinute purtate la filmări au fost asigurate de Cosmin Florea. “Îmi place să vin mereu cu ceva nou şi să nu plictisesc. Sunt super încântată de ce a ieşit şi cu siguranţă va fi un nou HIT marca DAV7Music (Adi Colceru, Chris Mayer, Adi Cristescu)”, a mai spus artista.

AMI a devenit cunoscută datorită hitului “Trumpet lights”. Printre piesele ei se mai numara “Otra Vez”, “Deja Vu” cu Grasu XXL, “Playa en Costa Rica”, “Una serenade” si “I promise you” toate produse în studioul DAV7Music, de Adi Colceru, alias David DeeJay.

Vă invit cu drag să vedeți aici videoclipul noului single al frumoasei AMI, “Somnu’ nu mă ia”, piesă lansată împreună cu MediaPro Music. Enjoy

Comentarii