AMI revine cu o nouă lansare – „O Fată Obișnuită”
2021-07-29 22:06:16

După succesul avut cu single-ul „Enigma” în colaborare cu Tata Vlad, AMI revine cu unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – „O Fată Obișnuită”. Piesa va fi inclusă pe următorul său album, „ENIGMA”.

„Povestea albumului ‘ENIGMA’ continuă cu al doilea release ‘O Fată Obișnuită’, o călătorie din lumea mea din oglindă, în lumea reală în care mă las condusă de valul vieții spre un nou început, unde-mi descopăr sufletul și încep să îl ascult, să-i dau voie să fie așa cum simte el. Piesa asta este despre curajul de a fi vulnerabil, despre calea către lumea noastră interioară pentru a recunoaște că nu suntem perfecți și sper ca cei care o vor asculta să-și găsească tăria de fi cine sunt ei, cu adevărat”, spune AMI.

Piesa a fost produsă de Adi Colceru, în timp ce linia melodică a fost compusă de AMI, Adi Colceru și Alex Ghinea. Versurile au fost scrise de AMI și Cezar Guna.

AMI s-a remarcat în rândul iubitorilor de muzică datorită timbrului său unic și creațiilor sale muzicale pline de emoție. Artista și-a început cariera odată cu piesa “Trumpet Lights”, lansare ce a dominat topurile naționale de radio și TV. De asemenea, piese precum: „Otra Vez”, „Playa en Costa Rica”, „Te-astept diseara” sau „Déjà vu” în colaborare cu Grasu XXL reprezintă unele dintre cele mai populare lansări ale artistei. Colaborarea cu Tata Vlad pentru piesa „Enigma” a reușit să adune peste cinci milioane de vizulizări pe YouTube, fiind în top 3 cele mai difuzate piese ale momentului pe radio și pe TV în România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *