AMI lanseaza single-ul si videoclipul "Indiferenta ta"
2017-11-21 15:51:51

AMI ne-a cucerit cu stilul ei romantic si sensibil, iar cel mai recent videoclip “Indiferenta ta” este in directia aceasta si trage un semnal de alarma asupra societatii moderne. Artista a lansat o piesa sensibila, care transmite un mesaj puternic ce scoate in evidenta indiferenta si superficialitatea oamenilor, un subiect rar discutat.

“Traim intr-o lume nebuna in care timpul nu ne mai ajunge, nu mai stim sa ne bucuram, sa privim, sa iubim, sa zambim mai mult si sa fim mai empatici, mai buni. Piesa asta vorbeste despre INDIFERENTA celor din jur, o piesa sensibila, trista, dar care surprinde realitatea din ziua de azi. Fiecare e preocupat și focusat pe sine dar nici asupra noastră nu ne oprim cât ar trebui. Pentru că, dacă am da totul, am știi să ascultăm mai atent, să înțelegem mai profund suferința oamenilor, indiferent de motivul pentru care suferă. De fapt la baza suferinței stă chiar INDIFERENȚA mea, a lui, A TA!”, a declarat AMI.

“Indiferenta ta” este o piesa cu un mesaj versatil care atinge, prin mesajul ei, multe categorii de oameni. Tema adusa in discutie, una tabu, este despre transformarile si goana cotidiana. Artista atrage atentia asupra felului in care relationam cu oamenii din jurul nostru si felul in care ne raportam la ei.

AMI a colaborat pentru acest single cu unul dintre cele mai noi studiouri de productie: “Piesa este produsa de Adi Colceru, producatorul meu, impreuna cu Alex Pelin. De curand formam o echipa care se cheamă EpiQ!”

Artista a ales pentru videoclipul piesei “Indiferenta ta” sa isi expuna partea sensibila si eleganta, ce simbolizeaza latura ei interioara, iar videoclipul, realizat in regia lui Mokhtar Khaled, transmite lipsa de empatie si egoismul de care oamenii dau dovada.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Indiferenta ta”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *