AMI lansează piesa și videoclipul „Tramvai” – o călătorie care vindecă durerea despărțirii

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

AMI lansează videoclipul piesei „Tramvai” – o piesă care vorbește despre durerea care rămâne în inimă după o despărțire. Videoclipul piesei are un aer nostalgic, iar AMI este o prezență diafană cu o voce care exprimă emoție, încă de la primele versuri: „Mi se rupe tare inima / Nu știam că doare chiar așa.”

Artista spune despre noul ei single: “ este piesa care ma aduce in statia cu amintiri ale unei povesti reale inspirate din viata mea, demult stinsa, dar niciodata uitata. Stiu ca toti avem acel loc spre care ne intoarcem, acea statie unde gasim emotii, stari, amintiri, povesti de dragoste de mult apuse, dar care inca ne fac sa zambim. Pentru mine de aceasta data, acel “loc”, a fost intr-un tramvai, care m-a si inspirat sa compun aceasta piesa si sa scriu despre trairile mele!”
Piesa compusa de catre AMI si Adi Colceru (David Deejay) o aduce pe artista mai aproape de fanii ei si ne dau acces la o parte din viata ei.

Filmările au avut loc la Timișoara, iar AMI se plimbă cu tramvaiul prin oraș și prin amintirile ei. Tema care revine obsesiv în piesă încheie refrenul și oferă o profunzime tăioasă: „Ești singura stație la care tot vreau să mă-ntorc.”

Dupa cum declara chiar AMI pentru ea calatoria cu tramvaiul: “Este ca si drumul meu prin viata: cu statii si opriri, cu bucurii, dezamagiri, oameni alaturi sau departe…Fiecare noua statie, este o noua poveste, o speranta catre viitor, catre ceva mai bun. Doar ca, unele statii nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem sa ne indreptam spre o alta, luandu-ne bilet spre fericire… Eu mi l-am luat deja;) Mi-as dori sa va luati si voi!:”
Plină de energie dar misterioasă, AMI este artista care a cucerit publicul încă de la primele piese lansate. Pasiunea ei pentru muzică a început la o vârstă fragedă când AMI nici nu se gândea că piese precum „Playa en Costa Rica” sau „Te-aștept diseară” o vor propulsa în topul preferințelor publicului. Artista a studiat la scoala de muzica din Baia Mare si a terminat conservatorul in Bucuresti.

AMI a intrat în atenția publicului cu piesei ei de debut „Trumpet Lights”, și s-a facut remarcata datorita timbrului ei cu adevărat special. Artista s-a bucurat de un real succes în urma colaborărilor cu unul dintre cei mai îndrăgiți rapperi din România, Grasu XXL, „Deja Vu” și „3 Lucruri”, piese care au fost foarte bine primite de public și au crescut considerabil numărul ei de fani. S-a alăturat familiei Global Records în anul 2019 și a lansat piesa „4 camere” în colaborare cu DJ Project care a fost în scurt timp difuzată la toate radiourile din țara și îndrăgită de fanii ei și a ajuns la peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube.

Păreri?

Comentarii