Amalia feat. Eli - Prizonieri (videoclip nou)
2015-04-16 11:57:01

O mai tineti minte pe Amalia, frumoasa adolescenta, chitarista de la Blaxy Girls? Iata cat de mult s-a schimbat odata cu revenirea in industria muzicala, lansand primul ei single “Prizonieri”, un featuring cu Eli!

Cat de adevarat este ca suntem prizonierii dragostei? Cand trebuie sa punem stop si cand trebuie sa spunem start? Dragostea nu te face prizonier intr-o relatie, nu constrange, este libera de iluzii si nici nu trebuie sa ramanem prizonierii unei iubiri trecute.

Single-ul “Prizonieri” este compus de catre Marius Draghici, Marius Dia, Laura Petrescu si Eli Prince Nesta, iar videoclipul de imagine este regizat de catre Dan Petcan.

“Piesa este facuta de Chili Music Pro. Cu baietii de la studio m-am inteles foarte bine. Este prima oara cand lucrez cu ei si sunt foarte incantata. Cat Music mi-a propus melodia si, de asemenea, colaborarea cu Eli. Clipul este de imagine si m-am axat foarte mult pe un aspect natural, prin care evidentiez cel mai bine starea piesei, care nu este despre suferinta, melancolie, ci din contra, am o atitudine de luptatoare si de invingatoare. Imi place foarte mult piesa, este una actuala, la care am pus suflet”, declara Amalia.

“Am primit piesa pentru colaborare, am ascultat-o de cateva ori si mi-am dat seama ca este ceva potrivit pentru mine deoarece mi-au placut foarte mult versurile, vocea Amaliei si feeling-ul melodiei, iar cand imi place ceva, nu ma pot abtine sa scriu. In alta ordine de idei vreau sa-i multumesc Amaliei si ii urez mult succes”, declara Eli.

Desi “Prizonieri” este primul single lansat de catre frumoasa artista, Amalia a facut parte din trupa Blaxy Girls timp de 5 ani, alaturi de care a lansat numeroase piese, a participat in cadrul Selectiei Nationale Eurovision, a avut concerte in toate colturile tarii si hituri care si acum mai sunt difuzate pe posturile de radio si televiziune din Romania. “Asa mi-am petrecut perioada liceului, unde m-am impartit intre formulele de la matematica si foarte multa muzica, pe scena sau in sala de repetitii”, adauga artista.

Mai mult, Amalia a colaborat cu Naguale pentru piesa si videoclipul “Positive” si de la o varsta frageda a studiat muzica, canto si chitara. Odata cu mutarea in Bucuresti, unde a urmat cursurile facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Amalia a inceput o cariera si in televiziune.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *