ALMA, tanara artista originara din Bulgaria, lanseaza al doilea single – "Don't Know"
2019-07-25 17:03:56

Dupa ce primul sau single a cucerit publicul din Bulgaria si nu numai, ALMA continua colaborarea cu romanul Monoir si lanseaza “Don’t Know”.
Prima piesa, “Perfect”, a stat 16 saptamani pe primul loc in topul muzical official din Bulgaria. Printre tarile in care Alma a debutat cu brio se numara Polonia, Rusia, Grecia, Turcia, dar si Romania.

Piesa “Don’t Know” este compusa de artista in varsta de doar 15 ani, alaturi de Christian Tarcea (Monoir), care a sustinut-o inca de la inceput. Pe cei doi artisti ii leaga o relatie de prietenie, iar in momentul in care au fost in studio, relaxarea si chimia s-au simtit instant, drept dovada fiind si faptul ca noul single a luat nastere intr-o atmosfera degajata.

“Dupa ce am inceput sa scriem, Chris m-a intrebat la ce titlu m-am gandit, iar eu i-am raspuns ca nu stiu. Am repetat de cateva ori *Don’t Know* (Nu stiu), Chris m-a acompaniat la pian si asa am creat refrenul piesei. Dar ne-am distrat foarte mult”, declara ALMA.

Pe langa Bulgaria, single-ul “Don’t Know” va fi lansat si la nivel international, in teritorii ca Polonia, Rusia, Italia, Grecia, Turcia, UK, Germania, Elvetia sau Austria. In Romania, piesa este licentiata de catre Universal Music Romania.

Regizat de catre Dimitris Georgiev, videoclipul a fost filmat in Bulgaria, intr-un district abandonat din Sofia, dar si intr-un supermarket care a fost special amenajat pentru a filma. Pentru a crea o imagine usor apocaliptica, scenografii au scos toate lucrurile de pe rafturi, au turnat noroi pe jos si sapte pungi de frunze uscate.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *