Alina Mocanu lanseaza prima piesa din cariera – “Venus”
2018-04-25 18:19:19

A cucerit publicul in cadrul X Factor anul trecut, iar acum, Alina Mocanu lanseaza primul single din cariera. Piesa “Venus” este insotita de un videoclip cosmic, in regia lui SAN, ce transpune in imagini o lume in care sentimentele prind viata. Videoclipul este disponibil pe canalul de YouTube Cat Music si pe toate platformele digitale de streaming. Muzica si textul sunt compuse de catre Theea Miculescu, iar piesa este produsa de catre Zagga si Catalin Tamazlicaru in studioul Nomad Music.

“«Venus» este despre o fata, (mai mult sau mai putin eu), aflata intr-o relatie toxica (din vina lui). El comenteaza felul ei de a iubi, de a gandi… Ei ii vine mintea la cap si isi da seama ca este Venus, ca ‘printul de mahala’ nu o accepta asa cum este, asa ca il paraseste. Mesajul piesei si mesajul meu pentru fete este ca noi nu trebuie sa ne schimbam pentru a multumi pe cineva, ci trebuie sa fim exact asa cum vrem, pentru ca in fiecare dintre noi este o Venus”, declara Alina.

Artista a filmat peste 24 de ore pentru videoclip in Bucuresti. “Clipul a fost experienta vietii mele. Nu ma asteptam sa fie atatia oameni acolo, pentru mine. M-au tratat toti foarte bine si mi-au suportat emotiile si faptul ca voiam sa trag unele cadre singura, fara echipa de productie :). A fost o oboseala placuta si le multumesc sincer tuturor oamenilor care ma asculta si ii iubesc de nu mai pot”, marturiseste artista.

Nascuta in Focsani, Alina Mocanu a inceput sa cante din perioada gradinitei, unde a mers la numeroase concursuri, iar cativa ani mai tarziu, a inceput sa studieze vioara. Nu dupa mult timp, Alina a invatat singura sa cante la pian. Daca in anul 2016 a ajuns pana in etapa duelurilor in cadrul show-ului “Vocea Romaniei”, unde a fost in echipa Loredanei Groza, un an mai tarziu, in 2017, a ajuns pana in semifinala “X Factor”, unde a facut parte din echipa Deliei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *