Alina Eremia va canta alaturi de Grasu XXL si Cornel Ilie pe 1 noiembrie
2017-10-31 23:21:28

Dupa ce toate single-urile Alinei Eremia au ajuns in topurile radiourilor din Romania, artista se pregateste, asa cum era firesc, sa lanseze primul material discografic din cariarea sa.

Albumul numit 360, va fi lansat pe 1 noiembrie la ora 19:30, in cadrul unui eveniment la Fratelli Lounge Bucuresti. Printre invitatii sai se vor regasi si nume mari din industrie cu care a colaborat precum Cornel Ilie si Grasu XXL.

Alina Eremia va lansa albumul 360 la scurt timp dupa ca a dezvaluit cel mai recent single, “Imi dai curaj”,o colaborare neasteptata cu Grasu XXL prin care si-a surprins publicul.

Realizat intr-un cadru minimalist, videoclipul piesei pune in valoare puterea cuvintelor si sentimentelor pe care cei doi artisti le-au pus pe hartie. Alina Eremia si Grasu XXL au filmat timp de 16 ore in Bulgaria, intr-un monument istoric geometric.

“Imi dai curaj” este extras de pe viitorul album al Alinei Eremia, 360, album ce va fi lansat pe 1 noiembrie in format fizic si digital.

Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate de pe retelele BLT.ro (https://www.blt.ro/concert-alina-eremia.html), pe MyTicket.ro (https://www.myticket.ro/ro/evenimente/221/alina-eremia-1-noiembrie-2017-fratelli-bucuresti.html), pe eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/alina-eremia-lansare-album-bucharest-fratelli-studios-476597/event.html)

Alina Eremia a ajuns in atentia publicul din Romania odata cu participarea in serialul “Pariu cu viata”, iar aventura in lumea muzicii a inceput impreuna cu “Lala Band”. In 2012 a lansat primul single din cariera solo, “With or without you” urmat de piese care au ocupat topurile muzicale. Piese precum “Cum se face”, “Cand luminile se sting”, “Dulce Amar” , “A fost o nebunie”, “De ce ne indragostim” sau “Poarta-ma” au ocupat primele locuri in topurile muzicale si au reusit sa stranga zeci de milioane de vizualizari pe youtube. Anul acesta, Alina Eremia face un pas important in cariera, lansand primul material discografic pe data de 1 noiembrie in cadrul unui concert live la Fratelli Lounge Bucuresti

Acestea fiind spuse, va invit la concert, apoi va astept cu impresii. Enjoy!
https://www.youtube.com/w atch?v=DIItZbSqQXg

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *