Alina Eremia: „Sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alina Eremia, artistă Global Records, a avut parte de un an intens, cu multe lansări de piese care au ajuns în topurile celor mai importante radio-uri comerciale din România.

Aflată mereu pe drumuri, artista a găsit totuși timp să rezolve un aspect îndelung amânat: „La inceputul lui 2020, mi-am facut interventia de deviatie de sept și sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap și îmi îngreuna cântatul.”

Pentru anul 2020, Alina Eremia are planuri mari: „Îmi doresc ca focusul meu să fie împartit în mod egal, asupra mea, a felului în care mă dezvolt și asupra muzicii, care nu m-a dezamăgit niciodată. Urmează să revin în studio, pentru că am multe idei care s-au strâns în perioada asta, și sper să se materializeze într-un album anul acesta!”

Artista se pregătește de lansarea videoclipului piesei „Aripi de Vis” pe 23 ianuarie 2020. Trailerul promite o poveste misterioasă de iubire pusă în scenă de echipa NGM Creative: Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DOP).

Păreri?

Comentarii