Alina Eremia se pregătește pentru cel mai mare eveniment al anului: „The Concert"!
2020-03-02 22:17:54

Fanii Alinei Eremia se vor bucura să o vadă la The Concert, cel mai așteptat eveniment al acestui an, care se va desfășura pe 30, 31 mai și 1 iunie la Romexpo. Ea se pregătește încă de pe acum pentru întâlnirea cu cei care vor fi prezenți la seria spectaculoasă de concerte, cu cei mai cool artiști ai momentului. Artista promite multă distracție, o atmosferă senzațională și multe surprize de neratat, în evenimentul care marchează și începutul verii.

„The Concert dă startul sezonului estival cu 3 zile consecutive de muzică și distracție. Se anunță un show de zile mari, cu o producție scenică uriașă, lumini, dansatori, band. Nu vreau să dezvălui prea mult din tot ce se va întâmpla, dar tot ce pot să vă spun este că e . Luați-vă gașca și hai la The Concert!”, declară artista.

The Concert va reuni piese care s-au aflat și se află pe primele locuri în topurile muzicale, într-un eveniment de muzică și entertainment cu un concept unic în țară, vibrant, cu activări și jocuri pline de culoare, totul într-un spațiu transformat într-o lume fantastică. De la hiturile pline de pasiune semnate de Carla’s Dreams, la melodiile romantice compuse de The Motans și Irina Rimes, de la energia debordantă și dansurile și piesele pline de dinamism ale INNEI și Antoniei, la sensibilitatea lui Mark Stam și AMI, „The Concert” va avea o diversitate muzicală și vizuală demnă de un montaigne-rousse artistic. Fiecare artist care va urca pe scena de la Romexpo va susține câte un concert amplu, un adevarat show de muzică, coregrafie, lumini și decoruri spectaculoase.

Programul complet al celor trei zile de concerte este:

30 mai – INNA, ANTONIA, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Minelli, Sickotoy

31 mai – Irina Rimes, The Motans, AMI, Mark Stam, Vanotek, PAX

1 iunie – 5 GANG

Abonamentele pentru cele trei zile de muzică și entertainment, dar și biletele pe zile pot fi cumpărate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-theconcert/.

Alina Eremia a devenit cunoscută publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or Without You”, urmat de piesa „Tu ești vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata țara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Când luminile se sting” și „Dulce amar” au rămas de referință. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă”. Cântăreață, compozitoare și actriță, Alina Eremia este combinația perfectă de artist. Mereu în fruntea clasamentelor și cu o dorință de a se reinventa ieșită din comun, artista a reușit să aibă în jurul ei o comunitate de fani care o susține și o iubește neîncetat.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *