Alina Eremia lanseaza varianta acustica a piesei “Poarta-ma”
2017-04-25 15:59:44

Alina Eremia, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, isi surprinde fanii cu varianta acustica a piesei “Poarta-ma”, o interpretare live, plina de sensibilitate.

Fiind una dintre cele mai sincere declaratii de dragoste ale artistei, Alina Eremia se regaseste in fiecare vers, iar piesa ii descrie perfect viata personala. O reprezinta in totalitate si a aparut intr-un moment in care si-a gasit echilibrul din toate punctele de vedere, o perioada in care iubeste si este iubita.

“Mi-am dorit sa le fac un cadou mai special fanilor, asa ca am lansat varianta acustica a piesei “Poarta-ma”, filmata in studio, cu instrumente live. Sper din tot sufletul sa va placa aceasta interpretare si va multumesc pentru sustinere!”

Versurile piesei sunt scrise de Irina Rimes, iar de productie s-a ocupat Alex Cotoi. Are o linie melodica foarte bine scrisa si o productie care o sustine perfect, iar din clipa in care Alina Eremia a auzit-o pentru prima oara, i-a ajuns la suflet si a stiut ca va fi urmatorul ei single. “Poarta-ma” a fost lansata de Ziua Indragostitilor si, pana acum, a adunat 9 milioane de vizualizari pe Youtube.

Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a început impreuna cu Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, “With or without you”, urmat de piesă “Tu eşti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata tara. Hiturile lansate de artista “Cum se face”, “Cand luminile se sting” sau “A Fost O Nebunie” au ajuns pe cele mai inalte pozitii in clasamentele muzicale.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna varianta acustica a piesei “Poarta-ma”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *