Alina Eremia: „L-am cunoscut pe Horia Brenciu când aveam 4 ani!”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alina Eremia, artistă Global Records, are o putere fantastică de a se reinventa. Fiecare piesă lansată este ca un capitol care îi dezvăluie o nouă latură a personalitații.

Puțini sunt cei care știu că Alina a fost pe scenă, înainte să învețe chiar să scrie. O întâlnire care i-a rămas aproape de suflet este cea cu Horia Brenciu: „Când aveam 4 ani, am participat la Tip Top Mini Top. Eram extrem de răcită. Prezentatorul era Horia Brenciu, care m-a invitat pe scenă și a văzut că aveam nasul înfundat. Așa ca m-a trimis în culise să îmi iau batista și a avut grijă de mine. Mă bucur că e totul imortalizat într-o filmare.”

Alina Eremia a început anul în forță și pregătește deja piese noi. Pentru anul 2020, are în plan să colaboreze și cu alți artiști, dar încă nu a dezvăluit numele acestora. Cel mai recent single lansat de artistă, „Printre cuvinte” a cumulat peste 3.7 milioane de vizualizări pe YouTube.

În cadrul proiectului The Session, Alina Eremia a lansat două piese: „Foi de adio” și „3 luni”, care au fost extrem de îndrăgite de fanii artistei.

Păreri?

Comentarii