Alina Eremia a filmat videoclipul piesei „A fost o nebunie‟!
2015-09-02 16:29:05

EN7B6187-Edit-2

Pe 3 septembrie, Alina Eremia lansează noul ei single, „A fost o nebunie‟, o piesă fresh, cu sound modern şi cu versuri care o să îţi ajungă la suflet.

După ce și-a provocat fanii la ‘Vanătoarea de versuri’ pe rețelele de socializare, Alina dezvăluie câteva secunde din noul ei videoclip, o poveste vizuală ce completează perfect mesajul piesei. Versurile, scrise integral de către Alina Eremia, descriu o poveste de dragoste răvășitoare cu un deznodământ trist. Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

“‘A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des întâlnită. Versurile vorbesc de momentul acela în care două persoane uită de sentimentele pe care le au, intervin rutina și tentatia și ajung la un final rapid. “Mi-am imaginat povestea ca o ‘scrisoare audio’ prin care ea își exprimă sentimentele și își dorește sa fie descătușată de sentimentele ce o țin captivă in trecut. El în povestea mea este ‘inculpatul’, el este cel ce a declanșat această poveste! Abia aștept să ascultați piesa pe 3 septembrie!”, a spus Alina.

Inspirate din realitate, versurile piesei „A fost o nebunie” expun diversele stadii care compun o relaţie încheiată – momentele fericite de la început, rutina care se instalează, clipa fatidică, tentaţia căreia unul dintre parteneri nu îi poate ţine piept şi finalul sfâşietor. Look-ul Alinei este sexy, îndrăzneţ şi plin de personalitate, iar scenele în care artista cântă cu pasiune la pianină întăresc mesajul emoţionant al clipului.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe, piesele ei având milioane de vizualizări pe internet. Hituri precum ‘Cum se face’, ‘Când luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate și au fost printre cele mai difuzate melodii din România.

Până mâine vă invit să urmăriţi mai jos teaserul clipului frumoasei Alina Eremia, “A fost o nebunie”, ce urmează să fie lansat impreună cu cei din echipa MediaPro Music:

https://www.youtube.com/watch?v=SjLsJ-zhQFQ

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *