Alexandra Usurelu isi prezinta noul videoclip chiar de Ziua Femeii, printr-un concert special
2016-03-07 16:37:15

Chiar daca de curand a incheiat cu succes cele doua turnee din tara, “#PUR” si “Povestesti si Calatoresti la Carturesti”, Alexandra Usurelu continua seria spectacolelor deosebite, printr-un concert la Biutiful by Fratelli, pe 8 martie.

Frumoasa cantareata va sustine un concert alaturi de band-ul sau, Muse Quartet si Cristina Raducan la flaut, unde va prezenta publicului videoclipul celui mai nou cantec al ei, “Suflet, ramai pur”, prima melodie de pe cel de-al doilea album la care Alexandra Usurelu lucreaza in prezent.

“Am avut aproape 300 de concerte in ultimii 3 ani jumatate. Astept concertul de pe 8 martie ca si cum ar fi primul. “Suflet, ramai pur si te-mprastie imprejur” este acea “reteta” pe care eu n-am uitat-o si o aplic inca de la primul meu concert, si este totodata numele cantecului pe care il voi lansa pe 8”, marturiseste artista.

Pana la aparitia oficiala a clipului “Suflet, ramai pur”, Alexandra Usurelu ne prezinta o frantura din materialul video, filmat ”pe sub praf si nori de fum”, dupa cum completeaza cantareata.

“La capatul lumii” este unul dintre cele mai bine vandute albume lansate in mod independent din Romania. Cu peste 300 de concerte sustinute in ultimii trei ani jumatate in cea mai mare parte pe bilete si peste 10.000 de albume vandute, Alexandra Usurelu devine, astfel, cea mai bine vanduta artista indie a ultimilor ani. 

Cum Alexandra isi doreste sa se concentreze acum pe realizarea unui nou album, aceasta sustine ca va lua o mica pauza de la concerte pana in toamna, cand este programat a fi lansat cel de-al doilea album al sau.

Pana atunci insa, haideti s-o vedem impreuna pe 8 martie, ora 21, la Biutiful by Fratelli, dar si sa urmarim teaserul noului clip “Suflet, ramai pur”, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *