Alexandra Usurelu impreuna cu Alex Musat in spectacolele de la TNB
2017-01-26 20:14:05

In spectacolele simfonice „Am sa fiu eu casa ta” de la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti sustinute pe 30 ianuarie de la orele 17 si 20, Alexandra Usurelu il va avea invitat si pe exceptionalul chitarist Alex Musat.

Alex Musat este al doilea invitat al Alexandrei Usurelu in spectacolele simfonice pe care artista le va sustine la TNB alaturi de o orchestra de 24 de instrumentisti. Astfel, alaturi de Alexandra Usurelu, tanarul si foarte talentatul Alex Musat va urca pe scena Teatrului National in cele doua spectacole din 30 ianuarie (de la ora 17 si de la ora 20). Cei doi vor interpreta o piesa in prima auditie realizata de Bobby Stoica, piesa ce va fi inclusa si pe noul album al Alexandrei ce se va lansa in toamna anului 2017.
Primul invitat anuntat de Alexandra Usurelu este Narcisa Suciu, care revine in tara special pentru spectacolele „Am sa fiu eu casa ta”.

Mai sunt doar cateva bilete la spectacolul de la ora 17:00, iar spectacolul de la ora 20:00 este sold out de peste 3 saptamani.

Alex Musat este finalist al emisiunii Vocea Romaniei, editia 2016.
Parteneri media: Magic FM, Prima TV, Romania Libera, Alist Magazine, Revista Casa Mea, InfoMusic.ro, umblat.ro, eva.ro, RadardeMedia.ro, calendarevenimente.ro.

Alexandra Usurelu, tanara artista indie care a readus in ultimii ani bunul simt pe scenele de concert din Romania prin muzica sa curata si productiile surprinzatoare, fara artificii sau actiuni agresive de promovare, a reusit ceva ce poate parea, in Romania acestor ani, doar o firava si fantomatica speranta: sa castige simpatia unui public cu gusturi fine, ce prefera sa-i aleaga singur muzica pe care o asculta si sa-si urmeze artistii favoriti in salile de spectacol. Albumul sau de debut, „La capatul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” si „Cel mai bun album”.

In iarna anului 2016, Alexandra Usurelu a cucerit publicul din Bucuresti cu spectacolul simfonic „Pur”, desfasurat cu casa inchisa in Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca „Un concert ca o imbratisare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat si rotund”. Disponibil acum in format DVD&blu-ray, concertul „Pur” a impus noi standarde in productia de spectacole ale artistilor independenti.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la eveniment, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *