Alexandra Ungureanu – Îmbrăcată în sac!
2015-05-13 13:13:06

Alexandra Ungureanu este cu siguranta una dintre artistele din Romania care mizeaza pe the sock value. La cel mai revent eveniment la care a participat cantareata a facut senzatie cu mixul de haine ales.

Artista a apărut îmbrăcată într-o ținută inedită, culeasă parcă dintr-un câmp cu flori. Alexandra Ungureanu a optat pentru o creatie Ana Novic, o fustă veselă, înflorată asortata cu un blazer atipic, din rafie. Elementul total original a fost creat de talentata Ana Novic și face parte dintr-o serie limitată de astfel de creații vestimentare de senzație, care va fi lansată abia în toamnă.
‘Imi place sa incerc stiluri noi si am incredere in oamenii cu care colaborez. Impreuna cu Ana Novic si stilistul meu am decis ca aceasta tinuta este perfecta pentru evenimentul de lansare a primei colectii Ana Novic!’ a declarat Alexandra Unugreanu

Daca in trecut, Alexandra, ne-a socat de la culoarea parului, la coafurile foarte sofisticate si s-a auto-proclamat anti-diva, iata ca anul 2015 ne aduce o noua fata artistei din Onesti. Imaginea ei a devenit mult mai feminina, insa tinutele pentru care ea opteaza sunt speciale.

Ana Novic nu este străină de original, ea fiind singura creatoare de modă din România care a adus pe piața autohtonă rochiile pictate manual, acestea fiind realizate de pictorița Vera Holostencu. „După lansarea primei colecții, «1», care e formată din rochii de seară extrem de senzuale, ca un omagiu adus femeii puternice, mă voi concentra pe o serie limitată de blazere total atipice, de un impact major. Am ideea de ceva vreme în minte și a fost o provocare. Am simțit că trebuie să fac ceva extravagant din acest material atipic. Iar când am realizat prototipul din rafie am avut-o exact pe Alexandra în minte. Am știut că ei i se va potrivi foarte bine!”

Ce părere aveţi? Credeţi ca asta se va purta în perioada următoare?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *