Alexandra Ungureanu a câștigat titlul de cea mai stilată femeie în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities"
2020-12-24 16:26:30
După lunile pe care le-a petrecut în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu a demonstrat că stilul face parte din viața ei și nu a încetat să surprindă în fiecare ediție, iar momentul pregătit pentru marea finală a cucerit atât juriul, cât și publicul. În ultima gală a acestui an, Alexandra a cântat alături de Keo și a creat un moment unic, elegant și emoționant. Ediția de sâmbătă a avut o temă specială, iar fiecare concurentă a avut libertatea să pregătească un moment memorabil. Astfel, pe 19 decembrie, în cadrul marei finale, Alexandra Ungureanu a demonstrat că are toate atuurile pentru a câștiga.

„Sunt extrem de fericită, este proiectul anului meu, un proiect căruia m-am dedicat total, cu determinare, cu speranță, cu o putere pe care mi-am descoperit-o de-a lungul competiției și care a fost susținută de toată dragostea pe care am primit-o de la cei de acasă. Din punctul meu de vedere, premiul acesta simbolizează atât stilul, cât și faptul că sunt iubită de atât de multă lume, lucru care pe mine mă face extrem de bucuroasă și recunoscătoare nu numai acum în prag de Sărbători. Consider că este cel mai frumos cadou pe care puteam să îl primesc și apreciez foarte mult ca m-au susținut atât de mult. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor mei din acest proiect, echipei Kanal D, familiei și prietenilor care m-au «suportat» în această perioadă încărcată cu tot ce înseamnă ea – stres, oboseală, depresie, cădere și iar ridicare”, povestește Alexandra.

În această perioadă, artista este implicată într-un proiect caritabil realizat de către Hope and Homes for Children, în care oricine poate dona bani pentru copiii aflați în situații defavorizate. Alexandra a colaborat de-a lungul timpului cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, cu Skizzo Skillz pentru „Mămucă”, dar a lansat și piese solo, precum „Vântule” și „Gânduri”. Cel mai recent single lansat de către artistă este „Cărămida”, o piesă inspirată din folclorul românesc, ce transmite printr-o metaforă baza unei relații la început de drum și finalul acesteia.

Alături de Alexandra Ungureanu au luptat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România Theo Rose, Andreea Tonciu, Oana Radu, Cristina Șișcanu și Deea Codrea. Marea finală a celei mai iubite emisiuni de stil din România a avut loc pe 19 decembrie, iar telespectatorii au fost cei care au decis cine merită titlul de cea mai stilată femeie din România.
Credite foto – Iuliana Popescu

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *