Alexandra Stan revine în Italia după trei ani!
2015-01-26 14:58:19

Alexandra Stan, artista care s-a bucurat de un succes internaţional incontestabil încă de la debut, vânzând din primul an de carieră peste 1 milion de exemplare din single-ul “Mr. Saxobeat”, inclus pe albumul “Saxobeats”, continuă să-şi bucure fanii de peste graniţe şi cu cel de-al doilea album, “Unlocked”, lansat în noiembrie 2014.

După turneele din Japonia şi Turcia, Alexandra Stan a continuat promovarea “Unlocked” cu concerte locale în Barcelona şi Istanbul, oferindu-le fanilor din afara ţării un show memorabil, care conţine toate ingredientele unui spectacol veritabil – muzică, imagine scenică, elemente vizuale şi coregrafie de excepţie marca Emil Rengle.

alexandra stan la torino

Torino este următorul popas al artistei. Cum nu a mai cântat în Italia de trei ani, Alexandra Stan abia aşteaptă să se întâlnească şi cu fanii ei de acolo: “Întotdeauna e o plăcere să merg în Italia. Apreciez locurile cu istorie şi mi-e dor de mâncarea lor gustoasă şi de publicul care se manifestă liber”, mărturiseşte cântăreaţa.

Materialul frumoasei Alexandra Stan, “Unlocked” poate fi găsit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga etc.

iTunes: https://itunes.apple.com/ro/album/unlocked/id944908995

https://www.youtube.com/watch?v=NK-RcOLMuPM

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *