Alexandra Stan, pe primul loc în topul iTunes din Japonia cu piesa "Boy Oh Boy"
2017-12-22 17:59:00

Când vine vorba de Alexandra Stan, locul întâi este unul dintre lucrurile reprezentative.

De când a ocupat primul loc în topul internațional Billboard timp de 7 săptămâni în 2011, fiind singura artistă din România cu un asemenea record, multe single-uri de succes i-au urmat traiectoria în alte clasamente importante din întreaga lume.

Acum, Alexandra Stan se bucură de succesul piesei “Boy Oh Boy”, care se află pe primul loc pe iTunes în Japonia, la categoria Dance.

Deși piesa a apărut în luna iunie în România, abia pe 13 decembrie a avut loc lansarea oficială în Japonia și ocupă deja primul loc în iTunes, la doar o săptămână distanță.

Mai mult, “Boy Oh Boy” este și primul single lansat prin Alexandra Stan Records, propriul label al cântăreței, dar și piesa la care a lucrat la partea de versuri și compoziție alături de Marius Mirică și Andi.

Alexandra Stan a fost recent în Japonia, unde și-a făcut debutul în lumea cinematografică prin interpretarea piesei principale din filmul “Miko Girl”, iar pentru 2018, artista pregătește lansarea unui nou album, la care lucrează de peste 3 luni în studiourile din Los Angeles.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *