Alexandra Stan, iubita in Japonia si intreaga Europa, ramane in top si in inimile romanilor
2016-05-25 14:27:11

Chiar daca, in ultimii ani, ne-am obisnuit ca Alexandra Stan sa ocupe pozitiile de top in clasamentele muzicale internationale, in special din Japonia, dar si din intreaga Europa, iata ca nici publicul din Romania nu se dezice.

Rebela si sexy, inconjurata mereu, in videoclipurile ei, de diferite feluri de barbati, Alexandra Stan a ramas in clasamentele muzicale ale radiourilor, site-urilor si televiziunilor muzicale romanesti mai bine de 3 luni, cu unul dintre single-urile lansate recent, hitul “I did it, Mama”.

Acesta a fost supus votului unui public ascultator de hituri de radio si a ramas astfel in topuri saptamani la rand.

Desi lansata in noiembrie anul trecut, piesa “I did it, Mama” si videoclipul ei par a fi pe gustul romanilor care cred ca muzica are rolul de a ne inveseli si de a aduce ritm, culoare si energie in viata noastra de zi cu zi.

In continuare, frumoasa cantareata ne pregateste un nou single, pe care ea l-a poreclit “dansul iubirii” si pe care si-a propus sa il lanseze in doar cateva saptamani.

Pana atunci, Alexandra Stan va concerta in Turcia, Italia, Bulgaria si Spania, sustinand show-uri in cadrul carora va canta si single-ul ei nou, ca sa vada si reactia fanilor de peste hotare.

Ce parere aveti? Voi o iubiti pe frumoasa blonda?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *