Alexandra Stan, invitata de onoare la aniversarea celui mai mare post muzical din Rusia
2016-04-19 11:02:04

Cu hituri difuzate in intreaga lume, nu e de mirare faptul ca Alexandra Stan a fost prima alegere a organizatorilor evenimentului aniversar “Europa Plus TV – 5 ani de emisie” din Rusia.

Postul muzical de televiziune Europa Plus a aniversat cu fast cei 5 ani de emisie, weekendul trecut, cu o serie de concerte sustinute la grandioasa locatie “Izvestia Hall”, Moscova, unde Alexandra Stan a fost special guest, dar si singurul artist international prezent la eveniment.

Chiar daca are acces la tinute vestimentare ale unor designeri celebri, Alexandra Stan este renumita pentru faptul ca alege mereu haine semnate de designeri romani, imbracand astfel la evenimentul din Rusia doua outfit-uri, cel de pe covorul rosu fiind semnat de Arsene Lucian Alexandru, iar cel de pe scena, de Ioana Ciolacu.

Cum Alexandra Stan a inceput primavara cu o promovare intensa in Japonia a noului album “Alesta”, frumoasa cantareata continua sa duca mesajul ei optimist in intreaga lume prin concertele sustinute in diferite tari. Pe 22 aprilie, artista va ajunge si la fanii ei din Egipt, unde va canta la festivalul “Back to life”.

Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa-i transmit felicitarile mele si sa fiu mandra ca sunt romanca. Voi ce spuneti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *