Alexandra Stan, invitat de onoare la Carnavalul Las Palmas, Spania, eveniment cu o traditie de 537 de ani!
2015-02-24 12:58:16

Faptul ca Alexandra Stan are foarte multi fani dincolo de granitele tarii nu mai constituie un secret si nu mai mira pe nimeni. Dupa perioade lungi cu hit-uri in playlist-urile de radio si de club, numeroase concerte si festivaluri, Alexandra Stan primeste din nou simpatia Spaniei.

Daca in urma cu doar doua luni, artista a fost imaginea campaniei si vocea principala a compilatiei “La Marató”, un proiect caritabil iniţiat de televiziunea catalană TV3, din Barcelona, acum, artista a fost cap de afis si la Carnavalul Las Palmas din Gran Canaria.

Renumita pentru show-urile ei spectaculoase prin aparitie vizuala si coregrafie, Alexandra Stan a fost numita de oranizatori drept “Invitat de Onoare al Festivalului”. Artista s-a identificat perfect cu atmosfera de carnaval din Las Palmas, marturisind: “Publicul a fost minunat. Era evident ca oamenii au venit sa se distreze. Au cantat alaturi de mine si au dansat. Am vazut numai oameni liberi, foarte colorati si creativi. Sunt cu totii UNLOCKED! Ma bucur tare mult si sunt onorata ca m-au ales pe mine ca main act”.

Carnavalul Las Palmas din Gran Canaria este una dintre cele mai vechi sarbatori din Spania, celebrata chiar in orasul cu acelasi nume, Las Palmas din Gran Canaria, primele atestari ale festivalului datand inca din secolul al XV-lea, mai precis din anul 1478.

Ne bucuram tare mult de succesul frumoasei blonde, Alexandra Stan, si-i dorim sa se bucure in continuare de cat mai multe realizari. Sunteti de acord cu noi?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *