Alexandra Stan aduce hitul "Like A Virgin" in Romania!
2017-01-23 20:55:00

Artista a inceput anul in forta cu single-ul “9 Lives” dar nu incetineste ritmul si astazi lanseaza interpretarea ei personalizata a hit-ului care a transformat-o pe Madonna in Regina Muzicii Pop!

“Like A Virgin” a devenit primul hit al Madonnei care s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul Billboard Hot 100 starnind o data cu lansarea controverse dar la scurt timp a devenit una dintre cele mai faimoase piese din istorie, fiind inclusa in lista celor 500 de piese care au schimbat cursul muzicii Rock and Roll.

Single-ul a cucerit toate topurile muzicale din lume iar impactul social a fost si el impresionant, Madonna a devenit o adevarata influenta si inspiratie pentru femei.

Alexandra se regaseste printre fanele acestui hit, iar reinterpretarea ei personalizata este unica, vocea si timbrul jucaus al artistei fac echipa buna cu mesajul rebel de independenta al piesei.

“Sunt fana Madonna de mica si cand am auzit de aceasta oportunitate m-am simtit super incantata. Ador aceasta varianta reorchestrata de Chris Thrace, suna foarte fresh. Abia astept sa o cant si in concerte!” declara Alexandra!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam piesa, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *