Alexandra Stan a câștigat procesul împotriva avocaților

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alexandra a încheiat un contract de asistență juridică cu avocații din cadrul Zamfirescu, Racoti & Partners (ZRP) pentru a o reprezenta în dosarul penal îndreptat împotriva fostului său impresar.

Casa de avocatură a susținut, în presă, că artista nu ar fi achitat în întregime onorariul datorat. În realitate, Alexandra Stan nu a fost de acord cu suma stabilită ca onorariu, cu atât mai mult cu cât aceasta fusese comunicată doar cu o zi înainte de procesul cântăreței. Astfel a început executarea silită în două dosare de executare deschise la BEJ Cojocaru Bogdan.

Alexandra Stan a făcut contestație la executare și a câștigat în mod definitiv. Mai mult, s-a dispus și întoarcerea executării; prin urmare, ZRP trebuie să restituie artistei sumele de bani nelegal executate în Dosarul executare nr. 582/2017.

Cu toate că nu își dorește să atragă atenția asupra ei prin viața personală, cântăreața luptă pentru dreptate și nu acceptă să fie acuzată de nerespectarea unor angajamente nediscutate.

Ținând cont că s-a făcut dreptate, Alexandra Stan se poate întoarce liniștită în studio unde lucrează deja la noi piese pe care le va lansa în curând pentru fanii ei internaționali.

Păreri?

Comentarii