Alexandra Crisan si Cornel Ilie si-au declarat "Razboi pe camp deschis" in noul lor single, lansat astazi
2017-11-08 18:49:53

Alexandra Crisan revine dupa o pauza muzicala de 2 ani, cu un nou single. “Razboi pe camp deschis” este o colaborare cu Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, care a compus si “Minte-ma frumos”, primul single al artistei.

Au trecut aproape 2 ani de cand una dintre cele mai bune voci feminine din Romania si-a lansat ultimul single, timp in care artista a devenit mamica unui baietel pe nume Ezra, care implineste astazi 6 luni.

“Astazi e o zi importanta pentru mine din doua motive: fiul meu face 6 luni si doi dinti 🙂 si lansam o piesa pe care-mi doresc de mult timp s-o auziti. Pentru mine, piesa asta reprezinta cumva o revenire in muzica, intoarcerea la adevarata mea pasiune.” – Alexandra Crisan

Alexandra Crisan si a descoperit pasiunea pentru muzica la doar 3 ani, cantand duete alaturi de tatal sau. Artista si-a dedicat tot timpul muzicii, dovada fiind cele peste 30 de premii si diplome de excelenta obtinute la concursuri de opera.

Artista a devenit cunoscuta ca urmare a participarii la X Factor, unde a ajuns pana in finala sezonului 4.

Interpretarea sa a piesei “Say You Love Me” (Jessie Ware) l-a emotionat pana la lacrimi pe Stefan Banica jr, mentorul sau, care a declarat atunci: “Alexandra transmite mult. Doar cand deschide gura, mi se face pielea de gaina”.

“Razboi pe camp deschis” a fost produsa in studiourile Fly Records, iar versurile au fost scrise in colaborare cu Cornel Ilie.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna lyric video-ul piesei “Razboi pe camp deschis”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *