Alexandra Crisan ne ureaza un Jazzy Christmas
2015-12-22 13:07:48

Alexandra Crisan a ales sa ne daruiasca un cadou dublu de Craciun, ales cu grija impreuna cu Cornel Ilie: un mashup special interpretat intr-un still eclectic – Jazzy Christmas Break.

Astfel acompaniata de clape si trompeta, Alexandra ne ofera doua piese care sa ne ajute sa ne acomodam in atmosfera confortabila de sarbatori in care domnesc linistea si bucuria de a fi alaturi de cei dragi.

“Unforgettable” apartinand lui Nat King Cole si traditionalul colind “O, ce veste minunata” formeaza impreuna Jazzy Christmas Break, un colaj muzical care se remarca usor in peisajul muzical din aceasta perioada.

“Jazzy Christmas Break este un cadou de sarbatori pentru ascultatori. Piesele le-am ales impreuna cu Cornel Ilie, iar Dan Nicolau (trompeta) si Alex Borsan (pian) au facut ca acestea sa sune mai frumos ca niciodata. A fost o adevarata placere sa lucram impreuna.”, a declarat Alexandra Crisan

Jazzy Chritsmas Break s-a filmat la Roton Music Café in regia lui Anthoy Icuagu, intr-o atmosfera veritabila de sarbatoare. “Piesele si starea de spirit de la filmari chiar m-au facut sa simt ca vine Craciunul, desi afara e soare si nicio urma de decembrie”, a marturisit Alexandra.

Totodata, artista a tinut sa le transmita si cateva cuvinte ascultatorilor sai: “Celor care asculta micul nostru cadou, le urez sarbatori linistite, sa nu uite insemnatataea acestei sarbatori si, nu in ultimul rand, le doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa le dea tot ce stie El care nevoie fiecare”.

Alexandra Crisan a fost finalista sezonului trecut de la X-factor si in toamna acestui an a lansat un prim single, compus de Cornel Ilie, “Minte-ma frumos” care s-a bucurat de numeroase reactii pozitive.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul in care indragita Alexandra Crisan interpreteaza Unforgettable & O, ce veste minunata! (Jazzy Christmas Break), dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *