Alexandra Crisan - Alerg (videoclip nou)
2018-11-19 16:25:36

Alexandra Crisan lanseaza un nou single – „Alerg” – o piesa cu un mesaj puternic de dragoste, cu un sound actual si un vibe ce va face ascultătorii să dea play piesei iar și iar.

Alexandra Crisan este cunoscuta publicului larg în urma participării sale la talent show-ul X Factor, unde a ajuns pana in finala, dar si in urma show-ul fenomen „The Four”, din aceasta primavara, unde a fost, de asemenea, finalista.

Au trecut mai bine de trei ani de la succesul pe care l-a avut cu piesa „Minte-ma Frumos”, ce s-a bucurat de mii de căutări pe Shazam și a fost difuzată pe multiple radiouri și posturi TV. Apoi, a urmat colaborarea cu Cornel Ilie pentru piesa „Razboi pe camp deschis”, lansata anul trecut. Acum, Alexandra Crisan a decis să-și schimbe direcția muzicală și să se reinventeze, intr-o noua formula alaturi de band-ul ei.

„Ideea piesei Alerg a pornit in cadrul show-ului „The Four”, mai exact in finala concursului, cand mi-am spus ca trebuie sa vin cu o piesa proprie. După toate piesele scrise cu un mesaj trist, Alerg este o piesă a vindecării pentru mine. Prin ea, îi mulțumesc persoanei ce se află alături de mine acum, persoana care m-a învățat că se poate și altfel. Piesa a suferit numeroase modificari pana la varianta finala, de care eu sunt foarte mandra.”, declara Alexandra Crisan.

Filmarile videoclipului piesei „Alerg” au avut loc intr-un cadru absolut special din Bucuresti, iar imaginile din clip surprind si redau întocmai povestea de dragoste dintre un el si o ea.

„Mesajul piesei Alerg este inspirat din viata fiecaruia dintre noi. Totul este mai frumos in doi, cu atat mai mult cand vine vorba de a alerga prin viata. Cred ca mai degraba este vorba de implinirea pe care o simti cand nu mai alergi doar pentru tine, atunci cand ai cu cine sa imparti totul. Piesa reprezinta o poveste de dragoste transpusa pe note muzicale, poveste pe care cu totii o traim la un moment dat.”, a mentionat Alexandra Crisan.

Clipul poarta semnatura regizorului Silviu Mindroc, prieten al artistei Alexandra Crisan. Acesta a fost, de asemenea, regizorul videoclipurilor unor nume importante din industria muzicala romaneasca precum Voltaj, Alexandra Ungureanu, Yellow, Nico, Adrian Enache si nu numai.

„Ma bucur foarte mult de colaborarea pe care am avut-o cu Alexandra, caci am reusit sa concretizam in imagini viziunea pe care alaturi de ea si de echipa mea o aveam asupra videoclipului. Tot ce s-a intamplat pe platoul de filmare a venit natural pentru realizarea acestui videoclip. Ne-a ajutat foarte mult energia si starea pe care o transmite piesa in a alege cele mai bune cadre – asta se vede si in imagini. Am ales sa fim spontani si originali, drept urmare totul a mers destul de repede. Atmosfera a fost una relaxata si ne-am simtit foarte bine. Videoclipul transmite și această stare.”, a mentionat regizorul Silviu Mindroc.

Single-ul „Alerg” este lansat sub egida Alexandra Crisan, ca artist independent, produs in studio-ul District Production, linia melodica apartinand artistilor Alexandra Crisan, Silviu Mindroc, iar versurile poarta semnatura artistilor Alexandra Crisan, Razvan Surche.

Pareri?

https://www.youtube.com/watch?v=Ts9Yf_ZrrfU

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *