Alexander & Mayo vă prezintă "URME DE PARFUM", primul lor single de pe EP-ul ce urmează a fi lansat
2016-09-30 23:06:25

Ultima zi de septembrie ne surprinde cu “Urme de parfum” primul single, semnat Alexander & Mayo. Ritm senzual si un iz fresh! Așa “miroase” single-ul ce face parte dintr-un super EP ce urmează a fi lansat!

Alexander: “Mergând pe “Urme de parfum”, am dat startul unei noi etape în ceea ce privește cariera noastră, a unei alte abordări, mai complexă. Două voci fresh într-un singur proiect! Fără nume de trupă, segmentul de public pe care îl țintim este cel de vârsta noastră, cel puțin deocamdată. Mai mult decât atât, lansăm și 2AM Production, studioul unde se nasc și cele mai fresh piese. Single-ul “Urme de parfum” este prima piesă de pe EP-ul pe care îl vom lansa vara viitoare”.

Mayo: “Urme de parfum” s-au împrăștiat în 5 minute, într-o seară la studio, unde atmosfera foarte cosy și pozitivă a venit cu tot cu versurile refrenului. A fost destul de ușor să îi dăm o formă și un titlu care are în spate o metaforă: “urme de parfum”. Suntem construiți să lăsăm urme oriunde am merge în viață, iar când vorbim despre o relație care nu mai merge, “urmele de parfum” rămân singura amintire.”

De Alexander sigur ați mai auzit. I se mai spunea și Alex Cery (Alexandru Cercel). A debutat în industria muzicala la 14 ani, iar la 17, lansa deja primul single,”Make it hot”. Un pic mai târziu a apărut și Paloma, piesa care i-a adus de fapt succesul, semnată tot de Andy Robert.

Gabriel Ioniță a făcut primul pas spre muzică la vârsta de 14 ani, când a început să studieze chitara, iar în 2012, odată ce a devenit membru al Grupului Vocal “Adagio” din cadrul Palatului Național al Copiilor, l-a cunoscut și pe Alexander, actualul său cel mai bun prieten.
În 2015, Gabriel Ioniță devine “Mayo”, renunță la cariera solo și face primii pași spre industria muzicală românească, începând primul său proiect important alături de Alexander: “Alexander & Mayo”.

Cei doi au dat start proiectului printr-un concert de lansare, susținut la Palatul Național al Copiilor – 19 Iunie 2015. Artiști și trupe precum Proconsul, Liviu Teodorescu, Mattyas, Lucia Dumitrescu, Theo Rose, Robert Toma, Denisa Trofin, Vlad Andrinoiu (Kroze), Grupul Vocal “Adagio” și formația de dans “Ritm” le-au fost alături, un gest remarcabil pentru viitorul carierei lor muzicale.

Așa au construit și 2AM Production, loc unde își petrec cel mai mult timp. În trei cuvinte, muzică, versuri, dar și producție, semnate Alexander & Mayo și Vlad Andrinoiu (Kroze).

“Urme de parfum” au fost prima dată găsite în studioul 2AM, pe muzica semnată Alexander & Mayo și pe versurile scrise de Alexandru Anghel (Heat), împreună cu Alexander & Mayo. Producția poartă amprenta lui Vlad George Andrinoiu (Kroze), mixată și masterizată de Viorel Andrinoiu.

Așadar, haideți să ascultăm împreună primul single semnat Alexander & Mayo, “Urme de parfum”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=KpqKARtBhCc&feature=youtu.be

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *