Alexander & Mayo lanseaza "Bate ca nebuna", al treilea single extras de pe albumul de debut "Se poate"
2017-06-14 18:43:04

Alexander & Mayo lanseaza astazi “Bate ca nebuna”, al treilea single extras de pe albumul de debut “Se poate”, ce va fi lansat in septembrie.

Scrisa de cei 2 artisti, compusa alaturi de Alexandru Anghel si produsa impreuna cu Vlad George Andrinoiu, single-ul face parte din seria de 10 piese ce vor fi lansate in anticiparea albumului de debut al duo-ului.

Alexandru Cercel (Alexander) si Gabriel Ionita (Mayo) s-au cunoscut in cadrul Grupul Vocal “Adagio” de la Palatul National al Copiilor, unde au studiat impreuna canto cu profesoara Oana Parvu.

Alexander a reusit sa se afirme pe piata muzicala prin primul sau proiect – “Alex Cery”- lansand la doar 17 ani single-ul “Make It Hot”. Urmeaza “Paloma”, piesa care se bucura de un succes neasteptat, atat pe plan national, cat si international, reusind sa stranga peste 1.000.000 de vizualizari intr-un timp scurt.

Tanarul decide sa puna stop proiectului “Alex Cery” pentru a se dedica unui nou proiect, alaturi de cel mai bun prieten al sau, Gabriel Ionita (Mayo).

Mayo a facut primul pas spre muzica la varsta de 14 ani cu ajutorul profesoarei de muzica din scoala generala. In 2011, a inceput sa studieze canto la Scoala de Arte Bucuresti, pentru ca apoi sa devina membru al grupului vocal “Adagio”.

Cei doi tineri lanseaza proiectului “Alexander & Mayo” prin concertul sustinut la Palatul National al Copiilor pe 19 iunie 2015, la sfarsitul caruia prezinta primul lor single – “Final de show”.

In 2016, cei doi tineri pun bazele studioului 2AM Production, locul de “joaca” al artistilor, unde compun majoritatea pieselor.

“Bate ca nebuna”, credem noi, este o piesa ce ne caracterizeaza, energia pe care o transmite fiind una pozitiva, ce ne ajuta sa conturam perfect mesajul “Se poate”. Este una dintre piesele noastre preferate de pe album si pe care am tinut-o destul de mult timp in “sertarul” nostru pentru voi.” – Alexander & Mayo

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Bate ca nebuna”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *