Alex Velea si Giulia sustin conceptul inedit “Soemy – mobilier facut dupa personalitatea copilului tau”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

De cand au devenit parinti, Alex Velea si Giulia acorda si mai multa atentie proiectelor care implica bunastarea celor mici.

Astfel, cei doi artisti au luat parte la evenimentul de lansare, in premiera in Romania, a liniei „SOEMY – mobilier dupa personalitatea copilului tau”, astazi, pe 5 decembrie, la ora 12, la Hala de productie SOEMY din Complexul Faur.

Carmen Vornicu, initiatoarea acestui proiect, declara: „Mobilierul trebuie conceput pentru persoana care il va folosi si nu pentru spațiul pe care-l va ocupa. Acest lucru este cu atat mai important pentru copii. Mediul în care isi petrec primii ani de viata le influenteaza semnificativ dezvoltarea personalitatii.”

Alex Velea a participat la eveniment atat cu baietelul lui si al Antoniei, Dominic, cat si cu cei doi adolescenti pe care ii are in tutorat, Lino si Mario Fresh, doi dintre artistii Golden Boy Society.
Legat de faptul ca Soemy are, intre angajatii care proiecteaza si realizeaza obiectele de mobilier, 3 colaboratori cu deficienta auditiva, Alex Velea a marturisit: “Intotdeauna sunt bucuros cand sunt solicitat sa ma implic in activitati prin care se da o sansa unor oameni mai putin norocosi, dar foarte sufletisti. De asemenea mi se pare interesanta si ideea de a face mobila pentru copii la sfatul psihologului, mai ales ca ma gandesc ca in viitorul apropiat o sa am si eu nevoie, pentru Dominic.”

Giulia a venit si ea cu fetita ei, Antonia, pentru a-i gasi mobilierul potrivit personalitatii ei, mai ales ca tocmai avea in planurile apropiate renovarea camerelor copiilor.

Soemy Social este un proiect finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeste in oameni! – Sa dezvoltam economia sociala!”

Va las sa vedeti mai jos cateva imagini de la eveniment, dupa care va astept cu impresii. Like?

Comentarii