Alex Velea lanseaza nou single in colaborare cu Shift: „Frige"
2018-04-25 19:12:10

Dupa ce a lansat primul single de pe viitorul sau material discografic, „Straino”, Alex Velea revine cu un nou videoclip! Artistul a colaborat cu Shift pentru un nou hit care va deschide sezonul calduros, „Frige”.

„Frige e o piesa sexy cu un sound fresh putin “darkish” dar care te tine in “tensiune”. E al 2-lea material muzical de pe noul meu album “13” pe care-l voi lansa la toamna. Am apelat la tovarasu’ meu, Shift pentru un plus de Haz. Enjoy!”, a declarat Alex despre noua sa piesa.

Piesa „Frige” este produsa in studiourile DeMoga Music de Marius Dia si Madalin Rosioru, iar textul este scris de Theea Miculescu, Marius Dia si Shift.

Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita talentului sau, fiind un artist complex si complet. Timbrul sau special, dar si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” si „Din vina ta”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *