Alex & The Fat Penguins sărbătoresc trei ani printr-un concert electric în The Pub
2019-04-15 17:22:34

Formatia de rock alternativ Alex & The Fat Penguins se pregăteste să celebreze 3 ani de existență printr-un concert de zile mari în The Pub Universității sâmbăta viitoare, pe 20 aprilie.

După primirea călduroasă pe care i-a oferit-o publicul prezent la Arenele Romane la festivalul #DinBasarabia din urmă cu două săptămâni, trupa revine în formulă electrică și promite un show exuberat, electrizant și revigorant, cu invitați surpriză, cu piese nou-nouțe interpretate live în premieră și nu numai.

În deschidere vor urca pe scenă frații de peste Prut de la formația Lexem.

Până la revederea din clubul The Pub, Alex & The Fat Penguins rememorează concertul acustic sold out de la unteatru de pe data de 7 martie, susținut cu prilejul lansării precedentului single – Urlă Pământul.

Urmăriți Omul fără zei, live acustic –

În perioada următoare, formația va publica pe YouTube și alte filmări din cadrul acestui eveniment.

În urmă cu o săptămână, Alex & The Fat Penguins au dezvăluit noul single acompaniat de videoclip, Somebody, o piesă care privește cu optimism spre noi începuturi și noi orizonturi – https://youtu.be/21onSsiHmjc

“Somebody este piesă cu cel mai optimist mesaj de până acum, este o piesă despre renaștere, fie că e vorba de una spirituală, de o renaștere a naturii, sau pur și simplu despre renașterea ciclică a ființelor de pe pământ”, a declarat Alex Coțofan.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa “Just a Fool” lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – “Amiral”, iar prin “Urlă Pământul” au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe).

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *