Alex Sensation, Luis Fonsi & Anitta lansează „Pa'Lante"
2019-06-28 15:21:50

Odată cu venirea verii, artiștii latino își propun să ne facă invitație după invitație la dans. Alex Sensation, o veritabilă revelație a muzicii latino, colaborează cu Luis Fonsi și Anitta, unul dintre cele mai în vogă superstaruri braziliene, și lansează piesa „Pa’Lante”.

„Pa’Lante” este cel de-al cincilea single semnat Alex Sensation, care este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu cei mai în vogă artiști latino, ale cărui piese au reușit să ajungă în Top 10 în clasamentul Billboard și Spotify.

Prin muzica sa, Alex dorește să elimine orice bariere culturale și să arate noile valențe pe care le poate căpăta genul latino.
„Alex Sensation este un mare artist, DJ, cunoscător și amant al muzicii, pe care îl cunosc de mulți ani și care a colaborat cu numeroși artiști. El m-a invitat să iau parte la acest proiect alături de Anitta, despre care am auzit multe, dar nu am avut ocazia să colaborăm până acum.
Datorită piesei putem să ne pregătim acum de o mare petrecere”, declară Luis Fonsi.

Videoclipul „Pa’Lante” denotă o combinație de teme, un mix între tropical și urban, care îi găsește pe cei trei artiști în cele mai colorate și animate ipostaze.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *