Alex Cruceru lansează single-ul său de debut “RockStar”
2020-12-02 21:28:54

Alex Cruceru, absolvent al UNATC,se lansează în muzică cu single-ul “Rock Star”. Piesa este compusă de Any1 (Andy Robert), producător care a mai colaborat cu artiști precum Snoop Dogg, Amna, Lora, Connect-R, Puya sau Mandinga.

“”RockStar” este o melodie pop, cu influențe funk. Aceasta a apărut din dorința mea de a cânta o melodie care să reflecte cât mai bine posibil personalitatea mea artistică, influențele pe care le am, ceea ce îmi place să ascult. Pe lângă asta, ar fi mai fi un aspect important și anume acela că mai ales în această perioadă în care trăim, în care apar tot felul de probleme oamenii au nevoie să se manifeste, să danseze, să se distreze, să se descătușeze de această presiune. Nu putem ieși în club, dar prin această piesă am putea evada și să simțim că de fapt e ca și cum am fi acolo. Prin urmare, consider că este o piesă care nu are cum să nu te ridice de pe scaun. Până la urmă, în funk este vorba mai ales despre asta. Mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez cu producătorul Andy Robert. Este un om și un artist minunat, care m-a ajutat cu multe lucruri. A fost o experiență extraordinară. Am avut încredere încă de la început în viziunea lui”, a declarat Alex Cruceru.

“Pentru mine, muzica este  libertate. Este modul prin care îmi este cel mai ușor să-mi transmit emoțiile, gândurile, trăirile. Muzica are capacitatea de a mă transporta într-o altă lume, unde simt că aș avea curajul să fiu oricine și să fac orice”, a adaugat artistul.

Alex Cruceru este absolvent al UNATC. De asemenea, a urmat cursurile ActoriedeFilm.Ro, școala de actorie a lui Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. A jucat recent rolul Iordache în spectacolul “D-ale Carnavalului” la Teatrul Masca, unde în prezent este actor colaborator. A cântat ca solist vocal în trupe pop/rock și a compus diverse melodii. De-a lungul timpului a fost implicat în mai multe proiecte artistice, fiind premiat în diferite festivaluri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *