Alex and the Fat Penguins lansează primul episod din seria Acoustic Rooftop
2018-05-18 19:28:26

În mini vacanța de 1 mai, Alex & the Fat Penguins au profitat de vremea frumoasă și de timpul liber așa cum știu cel mai bine. Nu au mers la mare sau la munte, ci au oferit un recital acustic pentru apropiați chiar pe terasa casei lor. Printre invitații trupei s-au numărat Alexandra Ungureanu, Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica, dar și alți artiști sau reprezentanți mass media.
Concertul a fost unul „silent” în sensul că oaspeții au putut asculta în căști, la cea mai bună calitate, muzica Alex & the Fat Penguins cântată live.
Din repertoriu nu au lipsit piese binecunoscute precum „Just a Fool”, „Amiral”, „Regele si Dragonul”, „Grind My Will” (lansată cel mai recent), dar și piese nou-nouțe, interpretate în premieră live.
Băieții au lansat un prim videoclip de la acest concert în care putem asculta varianta live acustică a piesei cu care au atras atenția prima oară, Just A Fool.
În săptămânile următoare, formația va lansa și alte filmări din cadrul acelui concert, precum și o piesă proaspăt scoasă din cuptor însoțită de un videoclip.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor.
Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectactori: „Just A Fool”, „The Anatomy of My Soul”, „Regele si Dragonul”, „Broken Heart In A Motel” sau „Amiral”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *