Alesso lansează „Sad Song” feat. TINI

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alesso, renumitul producător și DJ, surprinde pe toată lumea și lansează piesa „Sad Song”, o colaborare incendiară cu TINI, superstarul latin a cărui carieră prolifică s-a dezvoltat în direcții precum muzica și actoria, un material molipsitor, ce are toate datele necesare pentru a deveni imnul festivalurilor din această vară.

„Ceea ce iubesc la această piesă este polivalența și faptul că există mai multe moduri de a o asculta. Te vei pierde în linia sa melodică veselă și vei fi emoționat când vei acorda atenție versurilor triste, ce spun o poveste emoționantă. Una peste alta, pot spune că piesa ne prezintă o poveste de dragoste complexă și ne învață că dragostea te poate face să îți pierzi controlul”, declară Alesso.
„Sunt mai mult decât fericită că am ocazia de a colabora cu Alesso. Îl respect de foarte multă vreme și am visat să lucrez cu el. Sper ca toată lumea să iubească această piesă la fel ca noi”, declară TINI.
Alesso este unul dintre cei mai cunoscuți și activi DJ din peisajul EDM, a cărui muzică a jucat rolul principal în cadrul marilor festivaluri internaționale. Cu piese precum „Remedy” și materiale ca „ALESSO MIXTAPE-PROGRESSO VOLUME 1″, Alesso a cucerit iremediabil inimile fanilor. Luând în considerare talentul și pasiunea lui Alesso pentru muzică, succesul piesei „Sad Song” feat. TINI este doar o chestiune de timp.

Poți asculta / descărca piesa de aici:  https://umusic.lnk.to/SadSong   , apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

Comentarii