Alessiah lanseaza videoclipul piesei „Love Me", de ziua ei de nastere
2020-08-28 17:16:09

O mie de amintiri, un singur vis, emotii nenumarate si o poveste despre fiorii cei mai puternici ai dragostei: „Love Me” este o poveste relatata de catre talentata Alessiah, care poate fi o analogie la marea ei iubire – muzica.

Munca, determinare, pasiune, dar si consecventa, acestea sunt atributele care o definesc pe tanara artista. „Love Me” este a treia piesa lansata de catre Alessiah anul acesta, pentru care a colaborat cu aceeasi echipa, a lucrat alaturi de Vanotek si Minelli la compunerea piesei si de Anton San la realizarea videoclipului. Videoclipul piesei „Love Me” a fost filmat in Grecia si surprinde exact afinitatea artistei pentru vara, natura, pentru relaxare si pozitivism.

Dupa cum spun si versurile, „But every time I find a destination”, iubirea pentru muzica a facut-o pe Alessiah sa treaca peste timiditati si sa imparta positive vibes prin melodiile lansate, asigurandu-se ca destinatia ramane cea mai importanta.

Alessiah este una dintre cele mai promitatoare artiste din noua generatie, cu potential atat pe partea de compozitie, cat si in ceea ce priveste implicarea sa in zona vizuala a melodiilor pe care le lanseaza.
Alessiah și-a început cariera la vârsta de 10 ani, când a lansat primul single “Sunday”. Au urmat “Rebels”, “Hurricane” si “Waiting For”. Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *