Alessiah lansează melodia "I Know", în varianta live-session, alături de Muse Quartet
2021-01-15 20:10:38

Alessiah începe anul 2021 cu un mini-EP live, format din patru melodii pe care le-a lansat de-a lungul anului 2020. Prima dintre ele este cel mai recent single, “I Know”.

Piesă este compusă de către Ionuț Catană, produsă de către Vanotek, iar versurile sunt scrise chiar de către tânăra artista. Pentru live-session, primul din carieră să, Alessiah a colaborat cu Muse Quartet, celebrul cvartet de muzică clasică.

Vizualul a fost filmat de către Alessiah, alături de cele patru fete din Muse Quartet, într-un decor urban și este regizat și filmat de către SAN.

Alessiah va lansa săptămânal câte o piesă în varianta live, începând cu “I Know” și continuând cu “Love Me”, “Waiting For” și “Hurricane”.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din nouă generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea să în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră prin lansarea single-ului “Sunday”. În 2020 a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, „Love Me” și “I Know”. Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *