Alessia Cara lanseaza single-ul „Growing Pains”
2018-06-15 18:39:44

Alessia Cara, castigatoare a premiului Grammy, categoria „Best New Artist” si cea mai ascultata noua artista a anului 2017, lanseaza single-ul „Growing Pains”, prima piesa extrasa de pe cel de-al doilea album.

Single-ul „Growing Pains” va fi interpretat in premiera pe 18 iunie, in cadrul emisiunii TV The Tonight Show cu Jimmy Fallon.
„Growing Pains” este prima lansare a Alessiei dupa albumul ei de debut, „KNOW-IT-ALL”, care a fost premiat cu disc de platina si care a inclus hit-urile „Here” si „Scars To Your Beautiful”.

Pentru fanii Alessiei Cara, lansarea single-ului „Growing Pains” reprezinta un moment indelung asteptat, ce vine in completarea succesului inregistrat cu „1-800-273-8255″, o colaborare istorica a artistei cu Logic. Featuring-ul cu Logic a reprezentat unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului 2017, cu peste 1,5 miliarde de stream-uri la nivel global. Odata cu piesa „Stay” feat. Zedd, Alessia a adunat peste 7 miliarde de stream-uri pana in prezent.

Cantareata si compozitoarea Alessia Cara a castigat in 2016 premiul „Breakthrough Artist of the Year” (in Canada) si a avut onoarea de a primi distinctia „Rule Braker” in cadrul evenimentului anual organizat de Billboard. De asemenea, artista a castigat si premiul MTV Video Music pentru Best Electronic Dance Video, datorita videoclipului piesei „Stay”.

Alessia a fost nominalizata la American Music Awards, categoria Favorite Female Artist – Pop/Rock (2017), la BBC Award pentru Song of The Year, la premiile People Choice, pentru Favorite Breakout Artist si a primit discul de platina pentru „How Far I’ll Go”, piesa oficiala a animatiei Disney, „Moana”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *