Alessandra lanseaza astazi "Te necesito", un nou hit de vara!
2017-06-30 18:15:01

Compusa in studiourile Mixton Music de catre artista si Catalin Dascalu, “Te necesito” urmeaza aceeasi reteta de success ca si lansarile precedente ale tinerei, imbinand ritmurile latino cu o productie moderna pentru un sound care te va urmari vara aceasta.

Alessandra, pe numele sau real Alexandra Stanciu, canta de la varsta de 4 ani. Tanara a avut o relatie armonioasa cu lumea artistica, fiind pasionata de actorie, reusind sa joace pe scena Teatrului municipal “Gheorghe Pastia” din Focsani, castigand totodata peste 15 trofee la festivaluri nationale si internationale de muzica.

Artista a luat industria muzicala prin surprindele cu “Eres Mi Vida”, piesa ce a propulsat-o in topul preferintelor fanilor si in atentia industriei muzicale. Popularitatea piesei a depasit granitele tarii, iar urmatorul single,”Khalia”, a urmat acelasi traseu de succes.

Artista are deja la activ colaborari cu Criss Blaziny (“Adio, Da’ Ma Intorc”) si Iana (“Aja Mara”), piesa cu ajutorul careia au teleportat fanii intr-un cadru oriental, incantandu-i cu vocile lor melodioase.

Despre piesa, Alessandra declara “Am gandit aceasta piesa ca o urmare a povestii inceputa in, piesa cu care m -am lansat. Este o piesa frumoasa de dragoste care sper sa ajunga la sufletele tuturor”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Te necesito”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *