Alerta de gradul zero! Un hot foarte periculos se afla in libertate!
2015-07-08 17:24:09

music-picture

Purtatorul de cuvant al sectiei de politie nr. 760 anunta ca un infractor extrem de periculos se afla in libertate, inimile si sperantele fetelor fiind in mare pericol in acest moment.

Adelina este chiar una dintre victime care a cazut prada instantaneu armelor seductiei. Tot ea a reusit sa il identifice pe traficantul de sentimente, pe numele sau, Bill.

Adelina si Bill formeaza noul duo fresh care au toate datele pentru a primi curand eticheta de “most wanted” in industria muzicala de la noi. Cu un ritm jucaus, plin de umor, care iti capteaza atentia de la primul beat, piesa “Hotule” tinteste sa “rapeasca” locuri fruntase din topurile difuzarilor radio.

Piesa “Hotule” este produsă de Bill, Sever Staicu si Teddy Theodor Pogorevici si spune povestea inimilor furate de catre raufacatori ai iubirii.

Talentata si carismatica peste masura, Adelina se anunta a fi noua voce de senzatie a muzicii romanesti, iar impreuna cu Bill formeaza un cuplu redutabil pe scena.

Adelina s-a declarat extrem de entuziasmata de lansare: “Sunt foarte bucuroasa sa cant piesa “Hotule” impreuna cu Bill. Este o piesa care nu te lasa sa stai jos. Stiu ca pe umerii mei este o mare responsabilitate fiind la inceput de drum, insa am mare incredere ca, impreuna cu Beat Records si Roton Music, vom avea un viitor excelent.”

Bill adaugat:

“Hotule a constituit o provocare, mai ales ca eu provin din zona hip-hop si am iesit astfel din zona mea de confort. Mi-au placut elementele balansate prezente in compozitie si vibe-ul fresh pe care il transmit. Este o piesa funny si a fost o placere sa fac echipa cu Adelina la interpretare”.

Va invit cu drag sa urmariti lyric video-ul Adelina feat. Bill – “Hotule”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *