AlbWho lanseaza varianta in rusa de la "Jumatate goala", in colaborare cu GUZ
2020-07-03 17:40:11

“Jumatate goala” este rezultatul unei colaborari reusite dintre AlbWho si Guz ce imbina versurile de stare cu o productie dance, care nu te lasa sa stai jos.

AlbWho, pe numele ei – Alexandra Albu, este un producator promitator ce asigura sa ia prin surprindere industria muzicala romaneasca, desigur, atunci cand nu mixeaza la festivaluri sau prin cluburile mari din tara. La sfatul unui prieten, ea a pornit acum 7 ani pe drumul unei cariere in muzica si in urma cu 5 ani a inceput sa mixeze multimilor, in acelasi loc unde activeaza si acum ca DJ, in Funky Lounge Herastrau.

Sfatul pe care l-a primit nu a fost unul rau deloc, iar asta o dovedeste o serie lunga de remixuri pentru artisti consacrati precum Alina Eremia, Irina Rimes, The Motans, Delia, Carlas Dreams si multi altii. Mai mult decat atat, AlbWho a bifat in 2019 toate evenimentele importante de acest gen, bucurand publicul la festivaluri precum Neversea, Untold, Awake Festival, Summer Well, lista putand foarte usor sa continue.

Guz este unul dintre muzicienii foarte apreciați din Republica Moldova, devenit cunoscut și în România odată cu piesa „Prefer”, extrasă de pe primul album din cariera lui, „Colecționez suflete”, lansat in 2017. A urmat albumul “Inima de piatra”, lansat in 2018 si acompaniat de single-ul “Prea fin, prea dulce”, in colaborare cu Irina Rimes.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *