Albumul “Shoot for the Stars Aim for the Moon”, lansat de catre Pop Smoke, stabileste doua recorduri in topurile Rap Albums & R&B/Hip-Hop Albums

Albumul post-mortem al lui Pop Smoke, “Shoot for the Stars Aim for the Moon”, a doborat recordul lui Eminem pentru cele mai multe saptamani petrecute pe primul loc in top-ul Rap Albums al celor de la Billboard.
Albumul a reusit sa stea pe prima pozitie pentru 20 de saptamani consecutiv, fiind primul album ce reuseste aceasta performanta de cand a fost creat top-ul. “Shoot for the Stars Aim for the Moon” a reusit sa vanda echivalentul a peste 40.000 de copii saptamana trecuta, asigurandu-si astfel o noua saptamana pe primul loc, detronand recordul albumului “Recovery” al lui Eminem.

Iata cele mai longevive albume pe primul loc in Top Rap Albums:

20 saptamani – Shoot for the Stars Aim for the Moon, Pop Smoke, 2020-21
19 saptamani – Recovery, Eminem, 2010-11
16 saptamani – Take Care, Drake, 2011-12
14 saptamani – The Marshall Mathers LP 2, Eminem, 2013-14
11 saptamani – DAMN., Kendrick Lamar, 2017
10 saptamani – The Blueprint 3, Jay-Z, 2009-10

Cu toate ca topul R&B/Hip-Hop Albums a creat in 1965, albumul lui Pop Smoke este unul dintre putinele albume din istorie care reuseste aceasta performanta, primul clasat fiind “Please Hammer Don’t Hurt Em” al lui MC Hammer, avand 29 de saptamani pe primul loc. Inca trei albume au reusit sa reziste pe primul loc pentru mai mult de 20 de saptamani: “The Chronic”- Dr. Dre pentru 28 de saptamani, “Doggy Style”- Snoop Doggy Dogg 26 de saptamani si “Word of Mouf” al lui Ludacris pentru 21 de saptamani.

Albumul lui Pop Smoke a fost lansat in iulie 2020, la 5 luni dupa ce la varsta de 20 de ani a fost ucis in urma unui jaf. Dupa lansarea mai multor mixtape-uri, “Shoot for the Stars Aim for the Moon” este primul album studio al lui Pop Smoke.
Fanii si criticii de muzica au primit cu entuziasm albumul lui Pop Smoke, iar piesele “For The Night”, impreuna cu Lil Baby si DaBaby, “The Woo”, impreuna cu 50 Cent si Roddy Ricch, si “What You Know Bout Love” au avut un mare succes la radio, ajungand pe locurile fruntase in topurile radio-urilor din lume.

Păreri?

Comentarii