Albumul "positions", lansat de catre Ariana Grande, scrie istorie si ajuns in cateva zile pe primele pozitii in topuri
2020-11-04 20:37:49

Ariana Grande debuteaza pe primul loc in celebrul top Billboard Hot 100 cu single-ul “positions”, de pe albumul “positions”. Dar cele 14 melodii ocupa primele pozitii si in topurile platformelor de streaming sau in clasamentele muzicale din numeroase tari.

Single-ul “positions” devine si al saptelea cantec al artistei care debuteaza pe primul loc in topul din UK si scrie in continuare istorie in acest clasament; Ariana fiind singura artista din istorie care reuseste aceasta performanta.

Sase dintre piesele de pe album au ajuns in top 10 Spotify la nivel mondial, iar sapte dintre cele 14 track-uri au ocupat primele locuri in topul Apple Music. In Romania, single-ul “positions” a debutat pe prima pozitie, atat in topul Spotify, cat si in topul Apple Music. Dar si piese ca “34+35”, “off the table”, “motive” (feat. Doja Cat) sau “pov” se regasesc in topurile romanesti.

In cifre si performante, mai putem adauga ca Ariana este singurul artist din lume cu cinci melodii care debuteaza pe primul loc, depasindu-i pe Justin Bieber, Mariah Carey sau Drake, cu cate trei melodii. Ariana este, totodata, si singurul artist cu trei melodii lansate intr-un an, care ajung inca de la debut pe primul loc in topul Billboard (Positions, Rain On Me, Stuck With U)

Al saselea material discografic contine 14 melodii, dintre care trei sunt colaborari cu The Weeknd, Doja Cat si Ty Dolla Sign. Pe 23 octombrie 2020, Ariana Grande a lansat single-ul “positions”, prima piesa lansata de pe album. Urmareste aici videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=tcYodQoapMg
“positions” este al patrulea album lansat in ultimii trei ani de catre Ariana, dupa Sweetener (2018), “thank u, next (2019) si varianta live pentru Sweetener.

TRACKLIST

  1. shut up
  2. 34+35
  3. motive feat. Doja Cat
  4. just like magic
  5. off the table feat. The Weeknd
  6. six thirty
  7. safety net feat. Ty Dolla $ign
  8. my hair
  9. nasty
  10. west side
  11. love language
  12. positions
  13. obvious
  14. pov

Poți asculta aici materialul: https://umusic.lnk.to/PositionsAlbumPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *