Albumul de debut al lui Charlie Puth - direct in top 5 Billboard
2016-02-09 18:06:24

Charlie Puth a reusit sa patrunda deja in topuri cu albumul sau de debut “Nine Track Minds”. Discul care include hiturile “One Call Away”, precum si “Marvin Gaye (ft. Meghan Trainor”) – distins cu platina – a debutat direct pe locul 5 in clasamentul Billboard’s Top Current Albums.

De asemenea, materialul a intrat si in top Billboard 200 pe pozitia a sasea cu 65.000 de unitati vandute. “Nine Track Mind” este disponibil acum pe toate platformele de download si streaming.

Puth va celebra lansarea albumului cu o prestatie TV in cadrul show-ului CBS “The Late Late Show with James Corden”, asta dupa ce deja a trecut prin platourile de la Jimmy Kimmel Live!, TODAY, dar si Ellen DeGeneres Show.

In timpul emisiunii lui Ellen, Charlie a facut anuntul nominalizarilor pe care le-a obtinut in cadrul editiei de anul acesta a premiilor Grammy.

Artistul va porni si intr-un turneu de promovare care incepe pe data de 3 martie la San Francisco. Totodata, Charlie o va insoti si pe Selena Gomez intr-un turneu separat, programat pentru vara aceasta.

Charlie Puth se bucura in acest moment de reactiile entuziaste pe care le-a starnit single-ul “One Call Away” care se situeaza pe locul 20 in topul Billboard Hot 100. De asemenea, piesa a strans pana in acest moment peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Precendentul single, “Marvin Gaye (ft. Meghan Trainor)” a fost distins cu platina pentru vanzari de peste 2 milioane de copii, ajungand sa domine clasamentele din Irlanda, Franta, Noua Zeelanda si UK si sa se pozitioneze in top 5 in Australia, Austria, Belgium, Spania, Polonia si Elvetia. Videoclipul a depasit 237 milioane de vizualizari pe YouTube.

Charlie Puth s-a remarcat odata cu hitul realizat in colaborare cu Wiz Khalifa, “See You Again” care a fost inclus pe coloana sonora a filmului Furious 7.

La premiile Grammy de anul acesta, piesa a obtinut nominalizari la 3 categorii importante: “Song of the Year,” “Best Pop Duo/Group Performance,” si “Best Song Written For Visual Media.”

Acestea fiind spuse, eu urez mult succes lui Charlie Puth si va las sa reascultati piesa “One Call Away”, ce a strans peste 41 de milioane de vizualizari pe canalul sau de Youtube. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *